divendres, 31 de maig del 2013

ASSEMBLEA DE LA PAHV-GRAMENET / ASAMBLEA DE LA PAHV-GRAMENET



Avui com va sent ja habitual han assistit més de cent persones a l'assemblea de L'PAHV-GRAMENET que cada dijous es realitza a l'Ateneu Julia Romera.

Una de les intervencions ha estat, donar les gràcies per part de les famílies afectades pels desnonaments paralitzats aquesta setmana, han agraït la solidaritat que han rebut per part de tots els companys en la lluita per aconseguir aturar seus injustos desnonaments.

Avui han vingut 14 persones noves en procés de desnonament s'ha escoltat les seves situacions i se'ls ha contestat assessorant segons cada cas.

Les delegades de les taules de BBVA, BAKIA, CATALUNYA CAIXA han informat com es van desenvolupant les negociacions amb aquestes entitats.

Demà divendres la taula negociadora amb CATALUNYA CAIXA es reuneix a l'Ateneu a les 18'30h. Per informar sobre la documentació a presentar abans del 14 de juny per el procés de paralització dels desnonaments.
Igualment la taula negociadora de BBVA ho farà també demà divendres a l'Ateneu però a les 18h.
És molt important l'assistència de tots els afectats d'aquests Bancs a aquestes reunions informativa.

El dimarts dia 4, a les 18'30h. Ateneu. Taller d'Assessorament de clàusules Abusives: Igualment important assistir, per saber interpretar les condicions de clàusules abusives que pugui tenir la nostra hipoteca.

EL dia 9 de juny es farà una paella popular al Parc de Can Zam es reivindica, el mateix parc que sigui un lloc d'expansió i un pulmó verd per a tots els colomencs, els lloguers socials i denunciar la nova llei hipotecària. És molt important que acudim i siguem molts, fent d'aquest dia un dia festiu, reivindicatiu i de convivència.
Esta prevista l'assistència d'Ada Colau.

Tots i totes el que vulgui col · laborar en els preparatius de la paella, s'ha quedat a l'Ateneu el Dimecres dia 5 a les 18'30h.


   SI ES POT!

=======================


Hoy como va siendo ya habitual han asistido mas de cien personas a la asamblea de LA PAHV-GRAMENET que cada jueves se realiza en el Ateneo Popular Julia Romera.

Una de las intervenciones ha sido, dar las gracias por parte de las familias afectadas por los desahucios paralizados esta semana, han agradecido la solidaridad que han recibido por parte de todos los compañeros en la lucha para conseguir para sus injustos desahucios.

Hoy han venido 14 personas nuevas en proceso de desahucio, se ha escuchado sus situaciones y se les ha contestado asesorandoles según cada caso.

Las delegad@s de las mesas de BBVA,  BAKIA,  CATALUNYA CAIXA  han informado de como se van desarrollando las negociaciones con estas entidades.

Mañana Viernes 31, la mesa negociadora con CATALUNYA CAIXA se reune en el Ateneo a las 18'30h. Para informar sobre la documentación a presentar antes del 14 de Junio para el proceso de  paralización de los desahucios.
Igualmente la mesa negociadora de BBVA lo hará también mañana Viernes 31 en el Ateneo, pero a las 18h.
Es muy importante la asistencia de todos los afectados de estos Bancos a estas reuniones informativa.

El martes día 4, a las 18'30h. en el Ateneo. Taller de Asesoramiento de Clausulas Abusivas: Igualmente importante asistir, para saber interpretar las condiciones de clausulas abusivas que pueda tener nuestra hipoteca.

EL día 9 de Junio se hará una paella popular en el Parque de Can Zam se reivindica el mismo parque, que sea un lugar de expansión y un pulmón verde para todos los Colomenses, los alquileres sociales y denunciar la nueva ley hipotecaria. Es muy importante que acudamos y seamos muchos, haciendo de ese día un día festivo, reivindicativo y de convivencia.
Esta prevista la asistencia de Ada Colau.

Tod@s el que quiera colaborar en los preparativos de la paella, se ha quedado en el Ateneo el Miercoles dia 5 a las 18'30h.


  SI SE PUEDE!!!