divendres, 16 de maig del 2014

REUNIÓ SETMANAL D’AHIR DIA 15 MAIG / REUNIÓN SEMANAL DE AYER DIA 15 DE MAYO

70 assistents dels quals 4 són casos nous / 70 asistentes de los cuales 4 son casos nuevos




Donem la benvinguda a tots els presents i expliquem el què és la PAH. Desprès d’escoltar la problemàtica dels 4 casos nous els hi donem l’assessorament pertinent.

Tenim un emotiu record pel company Manolo que ens va deixar la semana pasada.

La PAH ha entrat en campanya degut a les eleccions del 25M. El govern español és l’únic (avui per avui) que pot canviar la llei hipotecaria i no ho fa perque están a les ordres dels financers –la gran banca-. Comença una tanda de escratxes silenciosos al partit del govern español que és el PP.

Expliquem com va anar la trovada de les PAH’s Catalanes a Barcelona el divendres passat. L’organització perfecte, sense cap incident i amb moltíssima participación. La ciudadanía ens recolzava continuament amb les seves mostres de solidaritat amb el moviment.

Els advocats de la PAH el dia 14 vam fer un taller de “clàusules abusives” i que es repetirán un cop al mes. És interesant que la gent assisteixi perquè són molt interessants i  aclaridores.

Uns companys van presentar l’”ASOCIACIÓN DE PARADOS MAYORES ACTIVOS”. Donen informació i ajuda a les persones sense treball, cap ingrès, etc. El dilluns, dimecres i divendres de 17 h. a 19 h. estarán a Centre Cívic Riu, carrer President Companys, 9.

Recordem que per tenir assessorament pels advocats, els dimecres, sobre les escritures de hipoteques, cal omplir un imprès de la PAH per tal motiu.

Demà dinar de germanó a ARAMATEIX, carrer Montserrat, 3-5. Menjarem “cuscús” que el cuinarà la companya Fátima. El ticket val 3 euros.


 ===========================================

Damos la bienvenida a todos los presentes y explicamos lo que esla PAH. Despuésde escuchar la problemática de los 4 casos nuevosles damos el asesoramiento pertinente.

Tenemos un emotivo recuerdo para el compañero Manolo que nos dejó la semana pasada.

La PAH ha entrado en campaña, debido a las elecciones del 25M. El gobierno español es el único(hoy por hoy) quepuede cambiar la ley hipotecaria y nolo hace porque están a las órdenes de los financieros-la gran banca-. Comienza una tandade escraches silenciososal partido del gobierno español que es el PP.

Explicamos cómo fue el encuentro de las PAH s Catalanas en Barcelona el pasado viernes. La organización perfecta, sinningún incidente y con muchísima participación. La ciudadanía nosapoyaba continuamente con sus muestras de solidaridad con el movimiento.

Los abogados de la PAH el día 14 hicieron un tallerde "cláusulas abusivas"y que se repetirán una vez al mes. Es interesante que lagente asista porque son muy interesantes y aclaratorias.

Unos compañeros presentaron la "ASOCIACIÓN DE PARADOS MAYORES ACTIVOS". Dan información y ayuda a las personas sin trabajo, ningún ingreso, etc. Ellunes, miércoles y viernes de 17 h. a 19 h. estarán a Centro Cívico Río, calle President Companys, 9.

Recordemos que para tener asesoramiento de los abogados, los miércoles, sobre las escrituras de hipotecas, hay que rellenar un impreso de la PAH por tal motivo.

Mañana comida de hermandad a ARAMATEIX, calle Montserrat, 3-5. Comeremos "cuscús" que lo cocinará nuestra compañera Fátima. El ticket vale 3euros.


Cercle verd CASA I FAMÍLIA; cercle vermell el "NO" del PP al canvi de la llei hipotecaria / Círculo verde CASA Y FAMÍLIA; círculo rojo el "NO" del PP al cambio de la ley hipotecaria