dissabte, 8 de novembre del 2014

ASSEMBLEA DEL 6 DE NOVEMBRE DE LA PAHV / ASAMBLEA DEL 6 DE NOVIEMBRE DE LA PAHV





Amb una bona assistència de públic i amb nomès quatre casos nous, es va desenvolupar amb normalitat la reunió d’ahir. Se'ls va donar complida informació de la documentació que han de presentar els seus bancs per demanar la dació en pagament, demanar la justícia gratuïta, accions en bancs, etc. Hem tingut dos condonacions del deute sense lloguer social. Han hagut de deixar casa seva. 

Con una buena asistencia de público y con sólo cuatro casos nuevos, se desarrolló con normalidad la reunión de ayer. Se les dio cumplida información de la documentación que deben presentar sus bancos para pedir la dación en pago, pedir la justicia gratuita, acciones en bancos, etc. Hemos tenido dos condonaciones de la deuda sin alquiler social. Han tenido que dejar su casa.




Un company va assistir a la trobada de Pah’s Estatals a Madrid. Eren quasi cuatre-centes persones. La reunió va començar a les 9 h. i va finalitzar a les 21 h. Van ser moltes hores de debat però es van consensuar moltes accions: com actuar a davant dels ajuntaments,  negociacions, accions.



Un compañero asistió al encuentro de Pah s Estatales en Madrid. Eran casi cuatro cientas personas. La reunión comenzó a las 9 h. y finalizó a las 21 h. Fueron muchas horas de debate pero se consensuaron muchas acciones: cómo actuar delante de los ayuntamientos, negociaciones, acciones.

 ===========================================================
 

El proper dilluns, dia 11, tenim una sortida cultural per la ciutat. / El próximo lunes, día 11, tenemos una salida cultural por las ciudad.



 




 per llegir l'article, cliqueu aquí / para leer el artículo, pinchar aquí!


 



EL NOSTRE OBJECTIU, LA DACIÓ EN PAGAMENT / NUESTRO OBJETIVO, LA DACIÓN EN PAGO!!!









 Vamos por buen camino...

"primero te ignoran,
despues se ríen,
despues te atacan 
y, finalmente ganas

(GANDHI)




SI ES POT / SI SE PUEDE!!!!