dijous, 11 de desembre del 2014

ASSEMBLEA DEL DIA D’AVUI / ASAMBLEA DEL DIA DE HOY


RECORDEU PER DEMÀ / RECORDAR PARA MAÑANA



=====================================================================



ESTER ESTARÀ DEMÀ A LES 9,30 H. A L'INEM PER TRAMITAR DE NOU LA DOCUMENTACIÓ. PER ERROR LI VAN ENVIAR LA CARTA EN UNA DIRECCIÓ DIFERENT.
NECESSITA QUE L'ACOMPANYEM!!!

ESTER ESTARÁ MAÑANA A LAS 9,30 H AL INEM PARA TRAMITAR DE NUEVO LA DOCUMENTACIÓN. POR ERROR LE ENVIARON LA CARTA A UNA DIRECCIÓN DIFERENTE. NECESITA QUE LA ACOMPAÑEMOS.

==================================================================

Es lliuren els 17es Premis Ciutat de Santa Coloma
Felicitats al Centre Excursionista Puigcastellar, i al Mirall, i a José María Ballesteros, i a la Comisió Ciutadana No a la MAT, i a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, i al Col·lectiu Estafa Banca, i al Campus de l’Alimentació de Torribera i als Grallers. Tots ells s’han fet creditors dels 17ns. Premis Ciutat de Santa Coloma “per la seva tasca individual o col·lectiva, per la seva trajectòria o millora de Santa Coloma en qualsevol àmbit”.

Se entregan los Decimoséptimos Premios Ciudad de Santa Coloma.
Felicidades al Centro Excursionista Puigcastellar, y el Espejo, y José María Ballesteros,ya la Comisión CiudadanaNo a la MAT, y a la Plataforma de Afectados por la Hipoteca,y el Colectivo EstafaBanca, y el Campus de la Alimentación de Torribera y los Grallers. Todos ellos se han hecho acreedores de los 17ns. Premios Ciudad de Santa Coloma "por su labor individual o colectiva, por su trayectoriao mejora de Santa Coloma en cualquier ámbito".

Menció especial concedida a la nostra PAH / Mención especial concedida a nuestra PAH






És merit de tots / Es mérito de todos!!!


=====================================================================

ACOMPANYAMENT A EMI / ACOMPAÑAMIENTO A EMI


Ahir judici per clàusules abusives. Estem a l’espera de la sentencia.

Ayer juicio por clausulas abusivas. Estamos a la espera de la sentencia







================================================================================================



50 personas i 6 casos nous / 50 persones y 6 casos nous



**) Dissabte dia 13 a les 11 h. reunió pels afectats hipoteca de CX a l’ateneu i que hagin presentat els seus casos fa mesos. Dimarts, dia 16,  a les 10,15 h. al metro de Sta. Coloma L1. A les 11 h. al carrer Casanovas, 2, reunió amb CX.



El día 20, dissabte, a les 19,30 h. celebrem el SOPAR DE NADAL. Compartim els diferents plats de cada país representats en la nostra plataforma i que cuina cadescun.

                           **********************************************************************************

**) Sábado día 13 a las 11 h. reunión conlos afectados hipoteca de CXal ateneo yque hayan presentado sus casos hace meses. Martes,día 16, a las 10,15h. el metro de Sta.Coloma L1. A las11 h. en la calle Casanovas, 2, reunión con CX.


El día 20, sábado, a las 19,30 h. celebramos la CENA DE NAVIDAD. Compartimoslos diferentes platos de cada país representados en nuestra plataforma y que cocina cada uno.