dissabte, 28 de febrer del 2015

ASSEMBLEA EL DIA 26 DIJOUS A LA PAHV / ASAMBLEA DEL DIA 26 JUEVES EN LA PAHV



5 casos nous / cinco casos nuevos



Aquesta Setmana hem aturat dos desnonaments. SI ES POT!!!

El dilluns dia 23 es va presentar a l’Ajuntament de Santa Coloma una moció a favor de la ILP Catalana, sobre desnonaments i pobresa energética. Es va aprobar per part de tots els partits menys per un PxC.

El proper dimarts dia 3 de març, reunió dels afectats per CX a les 19 h. per saber la situació de cadescun.

El proper dijous dia 5 de març, pasarem un video de la PAH a les 19 h. sigueu puntuals. Es titula: “7 dias en la PAH”. Desprès continuarem amb l’assemblea.

Dilluns dia 2 de març, a les 10 h. a l’Ateneu a recollir estris per anar al carrer Cultura/Avgda. Sta. Coloma a recollir signatures.

================================================================


Esta semana hemos paralizado dos desahucios. SI SE PUEDE!!!

El lunes día 23 se presentó en el Ayuntamiento de Sta. Coloma una moción a favor de la ILP Catalana, sobre desahucios y pobreza energética. Se aprobó por parte de todos los partidos políticos excepto por uno, PxC.

El próximo martes dia 3 de Marzo, reunión de afectados por CX a les 19 h. para saber la situación de cada uno.

El próximo jueves dia 5 de Marzo, pasaremos un video de la PAH a las 19 h. Ser puntuales. Se titula: “7 dias en la PAH”. Después continuaremos con la asamblea.

Lunes dia 2 de Marzo a las 10 h al Ateneu a recoger los bártulos para ir a la calle Cultura/Avda. Sta. Coloma a recoger firmas para la ILP.