dissabte, 15 de juny del 2013

Amb molts gestos així, Si es pot!! / Con muchos gestos así, Si se puede!!




L'associació de veïns Rio Nord aquest cap de setmana estan de festa, celebren la festa del Barri i en solidaritat amb la PAHV-GRAMENET i La PLATAFORMA EN DEFENSA SERRA MARINA, tots els membres de l'associació,. llueixen les samarretes de la PAHV i en l'escenari de la celebració dels actes, han penjat de manera preferent, l'Pancarta reivindicant Fora desnonaments PAHV-GRAMENET, al parc de Can Zam per al poble i un parc d'Habitatge Socials.

Donem les gràcies a l'ASSOCIACIÓ de RIO NORD per la vostra solidaritat amb tots els afectats per les Hipoteques, i altres reivindicacions, amb molts gestos així, Si es pot!!


PAHV-GRAMENET



================================


La asociación de vecinos Rio Nord este fin de semana están de fiesta, celebran la fiesta del Barrio y en solidaridad con la PAHV-GRAMENET y La PLATAFORMA EN DEFENSA DE SERRA MARINA,  todos los miembros de la asociación,. lucen las camisetas de la PAHV y en el escenario de la celebración de los actos, han colgado de modo preferente, la Pancarta reivindicando Fuera desahucios  PAHV-GRAMENET, el parque de Can Zam para el pueblo y un parque de Vivienda Sociales.

Damos las gracias a la ASOCIACIÓN de RIO NORD por vuestra solidaridad con todos los afectados por las Hipotecas, y demás reivindicaciones por vuestro gesto, con muchos gestos así, Si se puede!!


PAHV-GRAMENET