divendres, 16 de gener del 2015

ASSEMBLEA D’AHIR A LA PAHV / ASAMBLEA DE AYER A LA PAHV






A la reuniód'ahir, van assistir 40 persones dels quals 3eren persones que assistien a l'assemblea per primera vegada. Han explicat la seva problemàtica particular i la PAH els assessora sobre els passos ques'han de seguir per demanar la dació en pagament, condonacióde deute, quina és la situació de cada un, els passos a seguir, etc. L’assemblea s’ha desenvolupat normalment.

Demà dissabte seguirem recollint signatures per la ILP Catalana. A El Fondo (metro L1) a les 11 h. (a les 10 h. a l’Ateneu a recollir els estris).





PAH RUBI: (una petita batalla guanyada)
Desprès de 115 dias d’acampada a les oficines de CX a Rubí, amb la mediació de l’Ajuntament de Rubí, i de l’Ajuntament de Sant Cugat i CX, s’han concedit la DACIO EN PAGAMENT sense LLOGUER SOCIAL dels pisos afectats (que ja estaven en un fons voltó). L’Ajuntament de Rubí es compromet a buscar-lis una vivenda.

 ==========================================================

En la reuniónde ayer, asistieron 40 personas de las cuales 3 eran personas que asistían a la asamblea por primera vez. Explicaron su problemática particular y la PAH les asesora sobre los pasos a seguir para solicitarla dación en pago, condonación de deuda, cuál es la situación de cada uno,los pasos a seguir, etc. La asamblease ha desarrollado normalmente.

Mañana sábado seguimosrecogiendo firmas para la ILP Catalana. En ElFondo (metro L1) a las 11 h. (a las 10 h. en el Ateneo a recoger los utensilios).




PAH RUBI: (una pequeña batalla ganada)
Después de 115 díasde acampada en las oficinas de CX en Rubí, con la mediación del Ayuntamiento de Rubí, y del Ayuntamiento de Sant Cugat y CX, se han concedido la dación en pago sin ALQUILER SOCIAL de los pisos afectados (que ya estaban en un fondo buitre). El Ayuntamiento de Rubí se compromete a buscarles una vivienda.




------------------------------------------------------------------------------------------------------

US RECORDEM QUE: / OS RECORDAMOS QUE:

A V U I   /   H O Y