dijous, 3 d’octubre del 2013

ASSEMBLEA DE LA PAH-GRAMENET / ASAMBLEA DE LA PAH-GRAMENET



L'assistència a la reunió ha estat de 70 persones, amb 7nous casos. Se'ls ha donat complida informacióde la documentació que han de presentar als seus bancs per demanar la dació en pagament, demanar la justícia gratuïta, accions en bancs, etc.
 
La taula de Bankia ha explicat com han anat les negociacions aquest matí. Comenta que han anatmolt bé i que se suspenen 14 accions judicials i que no reclamaranles quantitats pendents.
 
Es proposa desplaçar-se a Salt (Girona) en solidaritat amb les famílies desnonades que ocupen un edifici que pertany albanc dolent (Sareb). El jutge ha dictat l'ordre de desallotjar l'edifici el proper dia 16 d'octubre de 2013.Es debatrà la forma d'anar, mitjançant autocar, pernoctar una nit, calcular despeses, etc.
 
La reunió ha finalitzat a les 21 h.
 

Tots junts podrem!!!


==========================


La asistencia a la reunión ha sido de 70 personas, con 7 nuevos casos. Se les ha dado cumplida información de la documentación que han de presentar en sus bancos para solicitar la dación en pago, pedir la justicia gratuita, acciones en bancos, etc.

La mesa de Bankia ha explicado cómo han ido las negociaciones esta mañana. Comenta que han ido muy bien y que se suspenden 14 acciones judiciales y que no se reclamarán las cantidades pendientes.

Se propone desplazarse a Salt (Girona) en solidaridad con las familias desahuciadas que ocupan un edificio que pertenece al banco malo (Sareb). El juez ha dictado la orden de desalojar el edificio el próximo día 16 de octubre de 2013. Se debatirá la forma de ir, mediante autocar, pernoctar una noche, calcular gastos, etc.

La reunión finaliza a las 21 h.



                                         Todos juntos podremos!!!