divendres, 1 de novembre del 2013

ASSEMBLEA SETMANAL DE LA PAHV-GRAMENET / ASAMBLEA SEMANAL DE LA PAHV-GRAMENET



Amb una bona assistència de públic i amb nomès quatre casos nous, es va desenvolupar amb normalitat la reunió d’ahir. 

El pròxim dia 5 de novembre a les 10,30 h. concentració a la Plaça de la Catedral  per dirigir-nos a les 11 h. cap a la Plaça Sant Jaume per fer palès la problemàtica de l’edifici del Sareb a Salt, volem solucions per les famílies!. El dia 7 de novembre hem d’aturar un desnonament (segon intent-IBERCAJA) al carrer Roger de Llúria, 38-40 <M> L9 Can Peixauet, de Sta. Coloma de Gramenet a les 11 h. del matí.

El día 8 de novembre (divendres) acompanyarem a la nostra companya Mari per la vista que es fa al jutjat de Sta. Coloma, per les clàusules abusives que conté la seva hipoteca del seu contracte pel Banc de Santander. La vista és a les 10,30. Estarem allí a les 10 h., amb pancartes, xiulets, soroll!!!

S’ha comunicat que a Madrid avui s’ha presentat una demanda penal (a nivell nacional) contra el Banc de Santander, la seva financera UCI, a la seva entitat taxadora, el Sr. Botín, a la seva filla Patrícia Botín, al Sr. Sanz, per estafa continuada en les seves hipoteques.

SE’NS GIRA FEINA, TOTS JUNTS PODREM!!!

==================================

Con buena asistencia de público y con solo cuatro casos nuevos, se desarrolló con normalidad la reunión de ayer.

El próximo día 5 de Noviembre a las 10,30 h concentración en la Plaza de la Catedral para dirigirnos a las 11 h hacia la Plaça Sant Jaume para hacer patente la problemàtica del edificio del Sareb de Salt, queremos soluciones para las familias!. El día 7 de Noviembre hemos de paralizar el desahucio (segundo intento-IBERCAJA) a las 11 h de la calle Roger de Llúria, 38-40 <M> L9 Can Peixauet, de Sta. Coloma de Gramenet.

El día 8 de Noviembre (viernes) acompañaremos a nuestra compañera Mari para la vista que se hará en el juzgado de Sta. Coloma, por las cláusulas abusivas que contiene su hipoteca de su contrato del Banco de Santander. La vista es a las 10,30. Estaremos allí a las 10 h, con pancartas, pitos, ruido!!!!

Se ha comunicado que hoy en Madrid se ha presentado una demanda penal (a nivel nacional) contra el Banco de Santander, su financiera UCI, su entidad tasadora, al Sr. Botín, su hija Patrícia Botín, al Sr. Sanz, por estafa continuada en sus hipotecas.

SE NOS AMONTONA EL TRABAJO, TODOS JUNTOS PODREMOS!!!