dijous, 7 de novembre del 2013

REUNIÓ SETMANAL DE LA PAHV-GRAMENET / REUNIÓN SEMANAL DE LA PAHV-GRAMENET



Amb una bona assistència de públic i amb nomès set casos nous, s’ha  desenvolupat amb normalitat la reunió d’avui.

S’ha explicat altre vegada l’índex IRPH donat que hi ha bancs que truquen als clients i els hi comuniquen que els hi canviaran aquest índex sense donar mes explicacions. Hem de sol·licitar que ens ho diguin per escrit per poder-ho estudiar a la nostra PAH.

El dia 19 d’aquest mes es farà una compareixençaal Parlament de Catalunya de Delegats de diferents PAH’s per explicar la mala praxi dels bancs i el proper dia 2 de desembre farà l’assistència Ada Colau a les 9 h.

Hem aprofitat l’acció d’aquest matí a Ibercaja per solidaritzar-nos amb les persones que han ocupat un edifici a Sevilla –Corrala-Utopia. Es un edifici propietat de Ibercaja que ha estat tancat dos anys i quan les persones desnonades l’han ocupat, Ibercaja se la venut al Sareb. L’ajuntament, en lloc d’ajudar a les famílies, els hi ha destrossat les canonades de l'aigua i els hi ha tallat la llum.

Demà farem l’acompanyament a la Mari als jutjats per la vista que es farà a les 10,30 h. per la demanda que ha posat al Banc de Santander per les clàusules abusives.


QUÈ FAREM? QUÈ FAREM? LLUITAREM, LLUITAREM!!!


 =============================================


Con una buena asistencia de público y con sólo siete casos nuevos, se ha desarrollado con normalidad la reunión de hoy.
 
Se ha explicado otra vez el índice IRPH dado que hay bancos que llaman a los clientes y les comunican que les cambiarán este índice sin dar más explicaciones. Debemos solicitar que nos lo digan por escrito para poderlo estudiar en nuestra PAH.
 
El día 19 de este mes se hará una comparecencia en el Parlamento de Cataluña de Delegados de diferentes PAH‘s para explicar la mala praxis de los bancos y el próximo día 2 de diciembre hará la asistencia Ada Colau a las 9 h.
 
Hemos aprovechado la acción de esta mañana en Ibercaja para solidarizarnos con las personas que han ocupado un edificio en Sevilla - Corrala - Utopía. Es un edificio propiedad de Ibercaja que ha estado cerrado dos años y cuando las personas desahuciadas lo han ocupado, Ibercaja se lo ha vendido al Sareb . El ayuntamiento, en lugar de ayudar a las familias, les ha destrozado las tuberías del agua y les ha cortado la luz.
 
Mañana acompañaremos a la Mari a los juzgados por la vista que se hará a las 10,30 h . por la demanda que ha puesto al Banco de Santander por las cláusulas abusivas.
 
QUÉ HAREMOS ? QUÉ HAREMOS ? LUCHAREMOS, LUCHAREMOS!!!